Hétvége a Bodrogon bulizós szülőknek
Túra hossza: Hétvégi túra
Nehézségi szint: Könnyű vízitúra kezdőknek is
Maximális létszám: 100 fő
Kép

Laza hétvégi vízitúra, kezdők, kisgyerekes családok is bátran bevállalhatják. Sátoraljaújhelyi kalandpark, Sárospataki-vár, Megyer-hegyi tengerszem, szolid borkóstolás, szlovákiai vágott sör, szóval mindkét nap keveset evezünk és sokat mókázunk.

Esténként lehet egy kicsit zenélni, táncolni, de nem az alkoholról szól ez a hétvége.

Jelentkezz most!
Garancia

Valamennyi túránkra elégedettségi garanciát vállalunk. Ha a túra közben vagy végén úgy érzed, hogy nem azt a szolgáltatást kaptad amit ígértünk, kérlek jelezd nekünk bátran! Mi nem kérünk indoklást, megköszönjük a bizalmadat és visszatérítjük a teljes részvételi díjat.

Jelentkezz most!
Napi menetrend
Kép

Péntek

Délután gyülekező Felsőbereckiben a Bodrog Kempingben. (Töltésalja u. 2.) A tábornyitás este 8 órakor lesz, de a kempingbe a nap folyamán bármikor be lehet költözni.

 

Szombat

A hajók kiosztása, az evezés és a kormányzás gyakorlása után, felfelé indulunk a folyón. Pánikra semmi ok, a sodrás alig érezhető. A szlovák határon átkelve, néhány kilométer után megérkezünk Borsi faluba, ahol a Rákóczi-várkastélyt látogathatjuk meg. A kulturális programot a kocsmában folytatjuk. Megkóstoljuk a magyar kocsmáros által csapolt szlovák, vágott sört. (Egy korsóba csapolják a barna és a világos sört, amelyek nem keverednek össze.)

 

A kiadós pihenő után visszaevezünk a táborhelyre.

 

Vasárnap

Kenuzás a Bodrogon Sárospatakra. (11 km) A 2-3 órás vízitúra után még van idő sétálni egyet a Sárospataki várban. Ha még mindig maradt energiánk, kár lenne kihagyni a Megyer-hegyi tengerszemet, ami autóval és egy kevés gyaloglással közelíthető meg. A tengerszem a közelmúltban elnyerte az ország legszebb természeti csodájának járó címet. A tó vize 6,5 méter mély, a körülötte tornyosuló sziklafalak 70 méter magasak. A túra után lehetőség van tokaji borokat kóstolni és vásárolni.

Táborhelyünktől néhány kilométerre fekszik a sátoraljaújhelyi Zemplén Kalandpark. Itt található az ország leghosszabb nyári bobpályája, és a legmagasabb mászófala. A közelmúltban készült el az „átcsúszó”, a több, mint egy kilométer hosszú drótkötélpálya, amelyen 150 méterrel a föld felett száguldhatunk. A hegycsúcson lévő kilátóba libegővel juthatunk fel. Mindenki bátorsága és vérmérséklete szerint választhat a különböző nehézségű kötélpályák, mászófalak közül, vagy egyszerűen csak gyönyörködhet a panorámában. Szombat és vasárnap délután is lenne időnk kalandparkozni, de hétvégén gyakran komoly sorban állás van az eszközöknél, ezért erre a programra a pénteki napot javasoljuk.

Jelentkezz most!
A programok változtatásának jogát fenntartjuk!
Találkozási pont

3985 Felsőberecki, Töltésalja utca 2.

Szálláslehetőség
Bodrog Turistaház és Kemping
3985 Felsőberecki, Töltésalja u. 2.
bodrog.turistahaz@gmail.com
+36 (30) 501 2238
Jelentkezz most!
Árak
Kép
Részvételi díj 16200 Ft/fő
Törzsutas díj 14600 Ft/fő
14 éves kor betöltéséig 11300 Ft/fő
5 éves kor betöltéséig 0 Ft/fő
Jelentkezz most!
Költségek
Részvételi díj tartalmazza Kenuk, lapátok, mentőmellények bérleti díja, oktatás, túravezetés.
Részvételi díj nem tartalmazza A szállás és az étkezések költségei.
Szállásdíj

Sátrazás kempingben, saját sátorban 3000 Ft/fő/éjszaka. Mindkét éjszakát Felsőbereckiben töltjük. A táborban vendégházak, szobák is vannak, 4000 Ft/fő/nap áron. Ha szeretnétek igénybe venni, a kemping tulajdonosainál lehet foglalni.

Étkezés

Szombat este a túrázók közösen bográcsos vacsorát főznek. Az étkezésekhez hozz magaddal evőeszközöket és tányért! Ha egyszer használatos tányért vásárolsz, a papírból gyártottat javasoljuk, hogy ne termeljük zsákszámra a nem lebomló műanyag hulladékot! A kempingben jól felszerelt konyha van, tányérok, evőeszközök, hűtők, mikrosütő, gáztűzhely is rendelkezésre állnak.

A vacsora alapanyagköltsége: 1400 Ft/fő/nap
Fizetési tájékoztató

Tájékoztatlak, hogy a jelentkezést akkor tekintjük véglegesnek, ha a foglaló átutalásra került. Azoknak a gyerekeknek, akik még nem töltötték be az 5 évet, a részvétel ingyenes. A részvételi díj befizetése banki átutalással történik az alábbi számlaszámra.

Befizetéseket az alábbi számlaszámra várjuk OTP Bank
11773449-60671404
Fodor István
Szép kártya
Szép kártya

A SZÉP kártyás fizetésre vonatkozó részleteket megtalálod weboldalunkon az Információk menüpont alatt a Részvételi díj befizetése bekezdésben.

Jelentkezz most!