Egynapos családi túra a Hévíz-patakon

Egynapos családi túra a Hévíz-patakon
Túra hossza: Egynapos túra
Nehézségi szint: Könnyű vízitúra kezdőknek is
Maximális létszám: 40 fő
Kép

Az óvó néni csillogó szemmel fog rád nézni hétfőn, ha mész a gyerekért. - Azta, ő lenne a magyar Bear Grylls? Zolika lerajzolta, hogy hétvégén vízitúrázni volt a család. Télen! Valóban kemények vagyunk, de azért a Hévíz-patak túra nem egy óriási kihívás:) A gőzölgő patakon tündérrózsák közt evezni nagy élmény.

 

A túra kb. három órás, és bővelkedik kalandokban. Alacsony hidak alatt bujkálunk, vízi alagútban evezünk, bedőlt fákon és vízinövény kupacokon küzdjük át magunkat és a hajónkat. Tesszük mindezt a téli mínuszokban, egy meleg vízű, egy méter mély, lassú sodrású patak tetején. A túra végén pedig jöhet a finom forró tea és forralt bor.

Garancia

Valamennyi túránkra elégedettségi garanciát vállalunk. Ha a túra közben vagy végén úgy érzed, hogy nem azt a szolgáltatást kaptad amit ígértünk, kérlek jelezd nekünk bátran! Mi nem kérünk indoklást, megköszönjük a bizalmadat és visszatérítjük a teljes részvételi díjat.

Jelentkezz most!
Napi menetrend
Kép

Délelőtt 10:00 és 10:15 óra között gyülekezünk Hévízen, a Tófürdővel szemben lévő parkolóban, a patak bal partján. A parkolót balról megkerülve, 200 métert sétálva juthattok le a patak partjára. Indulás előtt az autókat előrevisszük a végállomásra. A kezdőknek rövid oktatást tartunk, majd kezdődhet az evezés. A Hévízi-tóból kifolyó patak hőmérséklete 22-25 fok, a legnagyobb hidegben sem fagy be. Tündérrózsák, vízililiomok között evezünk, zsilipek és hidak alatt bújkálunk út közben. Hozzatok magatokkal harapnivalót, útközben rövid ebédszünetet tartunk. A túra távja 10 km, kb. 3 óra alatt teljesítjük. A túra végállomásának koordinátái: 46°42'21.3"N 17°14'15.1"E

A programok változtatásának jogát fenntartjuk!
Jelentkezz most!
Találkozási pont

8380 Hévízi-tó Parking

Szálláslehetőség
Napfény Apartmanház Hévíz
8380 Hévíz, Kisfaludy utca 35.
info@heviznapfeny.hu
+36 (30) 303 3034
Egyebek

A túrához szokásos téli öltözetet javaslunk. Az evezés melegen tart, számítsatok rá, hogy a kabát hidegben is le fog kerülni rólatok. Hóesésben jól jöhet, ha a nadrágod is vízálló, a gyerekeknek biztonság kedvéért érdemes váltóruhát hozni. A túrát délután 3 körül fejezzük be. Sajnos a Tófürdő 17.30-kor zár, ha több időt szeretnétek ott tölteni, akkor még egy napot rá kell szánnotok. A vagányak természetesen a patakban is fürödhetnek.

Jelentkezz most!
Árak
Kép
Részvételi díj 6500 Ft/fő
Törzsutas díj 5900 Ft/fő
Gyermek díj 5-14 éves korban 4600 Ft/fő
Gyermek díj 5 éves kor betöltéséig 0 Ft/fő
Nemzeti park belépő1000 Ft/fő
Jelentkezz most!
Költségek
Részvételi díj tartalmazza Kenuk, lapátok, mentőmellények bérleti díja, oktatás, túravezetés, a sofőrök visszaszállítása a túra indulási helyéhez.
Részvételi díj nem tartalmazza A szállás és az étkezések költségei, nemzeti park belépő.
Szállásdíj

2500-3400 Ft/fő/éj. 12 éven aluliaknak kedvezmény, 6 éven aluliaknak ingyenes.

Ha nem csak átutazóban vagytok hanem szeretnétek egy vagy két éjszakát is Hévízen eltölteni, szeretettel ajánljuk a Napfény Apartmanházat. Kényelmes, tiszta szobák, ingyenes a parkolás és a wifi, nagyon jó az ár-érték arány. Mivel családi túrákat szervezünk, fontos szempont az is, hogy hogy 6 éven aluliaknak ingyenes, 6-12 éveseknek kedvezményes a szállásdíj. A szállásfoglalás önállóan történik. Az apartmanház nagyon népszerű, ne hagyjátok az utolsó pillanatra a foglalást!

A vacsora alapanyagköltsége: 0 Ft/fő/nap
Fizetési tájékoztató

Tájékoztatlak, hogy a jelentkezést akkor tekintjük véglegesnek, ha a részvételi díj átutalásra került. Azoknak a gyerekeknek, akik még nem töltötték be az 5 évet, a részvétel ingyenes. A részvételi díj befizetése banki átutalással történik az alábbi számlaszámra.

Befizetéseket az alábbi számlaszámra várjuk OTP Bank
11773449-03091025
Németh Simon
Szép kártya
Szép kártya

A SZÉP kártyás fizetésre vonatkozó részleteket megtalálod weboldalunkon az Információk menüpont alatt a Részvételi díj befizetése bekezdésben.

Jelentkezz most!