Dunakanyar, családi hétvégi vízitúra
Túra hossza: Hétvégi túra
Nehézségi szint: Könnyű vízitúra kezdőknek is
Maximális létszám: 70 fő
Kép

 

Előfoglalási kedvezmény február 11-ig!

 

Sajnos mi sem tudjuk elkerülni, hogy megemeljük az árainkat, de most még tavalyi áron foglalhatod le a túrát.

Február 12-től minden tavaszi-nyári túránk ára kb. 10%-kal emelkedik.

 

Káprázatos panoráma, úszómedencés kemping, rövid evezős szakaszok, mindez Budapesttől 40 percre. Mi kell még egy könnyű, hétvégi vízitúrához?

Kezdőknek, kisgyerekes családoknak is ajánljuk.

Jelentkezz most!
Garancia

Valamennyi túránkra elégedettségi garanciát vállalunk. Ha a túra közben vagy végén úgy érzed, hogy nem azt a szolgáltatást kaptad amit ígértünk, kérlek jelezd nekünk bátran! Mi nem kérünk indoklást, megköszönjük a bizalmadat és visszatérítjük a teljes részvételi díjat.

Jelentkezz most!
Napi menetrend
Kép

Péntek

Délután vagy este gyülekező Dömösön a Danu Kempingben. A tábornyitás este 8-kor lesz, de a nap folyamán bármikor be lehet költözni.  A tábor területén étterem és úszómedence is van.

Szombat

Reggel a kenuzásban újonc csapattagok oktatásával kezdünk, majd autókkal utazunk Esztergomba. A kocsikért a túra végén visszük vissza a sofőröket. Ha tömegközlekedéssel érkezel, a mikrobuszainkkal el tudunk szállítani az indulás helyére.

Néhány perccel a vízre szállás után áthaladunk a Mária Valéria-híd alatt, majd lassan elénk úszik a 100 méter magas Bazilika súlyos épülete.  Pár kilométer után a Garam folyó torkolatát és a Helemba-szigetet láthatjuk. Itt található a Dunakanyar egyetlen gémtelepe. Átlagos vízállásnál, a folyó közepén, egy csodás zátonyon ebédelhetünk. Balról az Ipoly folyó szalad a Dunába, Szob és Zebegény mellett elhaladva pedig a Börzsöny és a Visegrádi hegység panorámáját élvezhetjük. Pilismaróton beevezünk a hajótemető öblébe, néhány perccel később pedig már a jól megérdemelt kávénkat szürcsölhetjük a büfében.  A délutáni órákban érkezünk meg dömösi táborhelyünkre.  (19 km)

Vasárnap

A második túranapon ismét vízre szállunk. Nagymarost és Visegrádot elhagyva a Szentendrei-sziget csúcsához érkezünk. Itt egy keveset gyönyörködünk még a látványban, majd a Szentendrei-Dunán evezünk tovább. Dunabogdányban a szabadstrandon kötünk ki, és költjük el ebédünket. (15 km)

Jelentkezz most!
A programok változtatásának jogát fenntartjuk!
Találkozási pont

Dömös, Duna-part 1.

Szálláslehetőség
Danu Kemping Dömös
2027 Dömös, Dunapart 1.
Jelentkezz most!
Árak
Kép
Részvételi díj 25900 Ft/fő
Törzsutas díj 23300 Ft/fő
14 éves kor betöltéséig 18100 Ft/fő
5 éves kor betöltéséig 0 Ft/fő
Jelentkezz most!
Költségek
Részvételi díj tartalmazza Gyönyörű, új vagy újszerű állapotú kenuk, lapátok, mentőmellények, túravezetés, szóval maga a vízitúra.

+ Frissen őrölt kávé korlátlan mennyiségben.
+ Az első vízitúrád után minden programunkon törzsvendég kedvezményre vagy jogosult.
+ Ismeretlen, vadregényes helyekre viszünk el Titeket, ahonnan különleges élményekkel gazdagodva térhettek haza.
+ Megtanítunk titeket, felnőtteket és a gyerekeket is arra, hogy hogyan közlekedjetek biztonságban és félelem nélkül a vizeken. Ez a tudás már egész életetekben a tiétek marad és bízunk benne, hogy sok-sok örömet szerez nektek a jövőben.
+ Motorcsónakos kísérő vigyáz a csapatra a Dunán.
+ Vigyázunk rátok a vízen, délután és este pedig rendelkezésre állunk, ha bármilyen kérdésetek vagy gondotok van.
Részvételi díj nem tartalmazza A szállás és az étkezések költségei.
Szállásdíj

Sátrazás kempingben, kb. 7000 Ft/fő/2 éjszaka. (2023-as ár) Vendégszobában is lehet aludni, a szobákat előre le kell foglalni a kemping tulajdonosainál.

Étkezés

Szombat este közösen bográcsos vacsorát főzünk. Az étkezésekhez hozz magaddal evőeszközöket és tányért! Ha egyszer használatos tányért vásárolsz, a papírból gyártottat javasoljuk, hogy ne termeljük zsákszámra a nem lebomló műanyag hulladékot!

A vacsora alapanyagköltsége: 1600 Ft/fő/nap
Fizetési tájékoztató

A jelentkezést akkor tekintjük véglegesnek, ha a foglaló összege átutalásra került. Jelentkezés után egy napon belül felvesszük veled a kapcsolatot a foglaló átutalásának módjáról.

Azoknak a gyerekeknek, akik még nem töltötték be az 5 évet a részvétel ingyenes.
Ha céges számláról szeretnél utalni, kérlek jelezd nekünk ezt előre!

A részvételi díj fennmaradó része a túra helyszínén fizetendő készpénzben.

Szép kártya
Szép kártya

A SZÉP kártyás fizetésre vonatkozó részleteket megtalálod weboldalunkon az Információk menüpont alatt a Részvételi díj befizetése bekezdésben.

Jelentkezz most!