Dunakanyar, családi hétvégi vízitúra
Túra hossza: Hétvégi túra
Nehézségi szint: Könnyű vízitúra kezdőknek is
Maximális létszám: 70 fő
Kép

Káprázatos panoráma a folyó közepéről, úszómedencés kemping, kezdőknek és kisgyerekes családoknak is teljesíthető evezős távok, Esztergomi Bazilika, pilismaróti hajótemető, Dömös, Visegrád, strandolás a Szentendrei-sziget csúcsán, mindez Budapesttől 40 percre. 

 

Mi kell még egy könnyű, hétvégi vízitúrához?

 

Kiknek ajánljuk?

Magyarországon egyedüliként a kis-, és nagygyerekes családok, kezdő kenusok túraszervezője vagyunk. Ez a programunk is gyerekbarát, 3 éves kortól vállalható.

Túravezetőink több évtizedes tapasztalattal rendelkeznek az aktív családi programok lebonyolításában, és valamennyien gyakorló apukák is :)

 

Biztonságos?

Teljes biztonság a családoknak! Megfelelő méretű mentőmellényekkel látjuk el a legkisebb sporttársakat is és a túravezetők is mindig kéznél vannak. 

 

Fogod bírni?

Ha egész nap az irodában ülsz, akkor fárasztó lesz. De ha bármilyen aktív fizikai tevékenységet szoktál végezni (gyaloglás, futás, bringázás, torna, jóga, fizikai munka), akkor kellemesen fogsz elfáradni, boldog mosollyal az arcodon búcsúzol el tőlünk a túra végén és ruganyos léptekkel sétálsz a parkolóban lévő autódhoz :)

 

Jó, de mi lesz, ha mégsem jön be neked ez a túrázás dolog?

A szolgáltatás mellé elégedettségi/pénzvisszafizetési garanciát is adunk, erről lejjebb olvashatsz.

Időpontok

Jelentkezz most!
Garancia

Valamennyi túránkra elégedettségi garanciát vállalunk. Ha a túra közben vagy végén úgy érzed, hogy nem azt a szolgáltatást kaptad amit ígértünk, kérlek jelezd nekünk bátran! Mi nem kérünk indoklást, megköszönjük a bizalmadat és visszatérítjük a teljes részvételi díjat.

Napi menetrend
Kép

Péntek

 

Délután vagy este gyülekező Dömösön a Danu Kempingben. A tábornyitás este 8-kor lesz, de a nap folyamán bármikor be lehet költözni.  A tábor területén étterem és úszómedence is van.

 

Szombat

 

Reggel a kenuzásban újonc csapattagok oktatásával kezdünk, majd autókkal utazunk Esztergomba. A kocsikért a túra végén visszük vissza a sofőröket. Ha tömegközlekedéssel érkezel, a mikrobuszainkkal el tudunk szállítani az indulás helyére.

Néhány perccel a vízre szállás után áthaladunk a Mária Valéria-híd alatt, majd lassan elénk úszik a 100 méter magas Bazilika súlyos épülete.  Pár kilométer után a Garam folyó torkolatát és a Helemba-szigetet láthatjuk. Itt található a Dunakanyar egyetlen gémtelepe. Átlagos vízállásnál, a folyó közepén, egy csodás zátonyon ebédelhetünk. Balról az Ipoly folyó szalad a Dunába, Szob és Zebegény mellett elhaladva pedig a Börzsöny és a Visegrádi hegység panorámáját élvezhetjük. Pilismaróton beevezünk a hajótemető öblébe, néhány perccel később pedig már a jól megérdemelt kávénkat szürcsölhetjük a büfében.  A délutáni órákban érkezünk meg dömösi táborhelyünkre.  (19 km)

 

Vasárnap

 

A második túranapon ismét vízre szállunk. Nagymarost és Visegrádot elhagyva a Szentendrei-sziget csúcsához érkezünk. Itt egy keveset gyönyörködünk még a látványban, majd a Szentendrei-Dunán evezünk tovább. Dunabogdányban a szabadstrandon kötünk ki, és költjük el ebédünket. (15 km)

A programok változtatásának jogát fenntartjuk!
Találkozási pont

Dömös, Duna-part 1.

Szálláslehetőség
Danu Kemping Dömös
2027 Dömös, Dunapart 1.
Árak
Részvételi díj 25900 Ft/fő
Törzsutas díj 23300 Ft/fő
14 éves kor betöltéséig 18100 Ft/fő
5 éves kor betöltéséig 0 Ft/fő
Kép
Költségek
Részvételi díj tartalmazza Gyönyörű, új vagy újszerű állapotú kenuk, lapátok, mentőmellények, túravezetés, szóval maga a vízitúra.

+ Frissen őrölt kávé korlátlan mennyiségben.

+ Az első vízitúrád után minden programunkon törzsvendég kedvezményre vagy jogosult.

+ Ismeretlen, vadregényes helyekre viszünk el Titeket, ahonnan különleges élményekkel gazdagodva térhettek haza.

+ Megtanítunk titeket, felnőtteket és a gyerekeket is arra, hogy hogyan közlekedjetek biztonságban és félelem nélkül a vizeken. Ez a tudás már egész életetekben a tiétek marad és bízunk benne, hogy sok-sok örömet szerez nektek a jövőben.

+ Motorcsónakos kísérő vigyáz a csapatra a Dunán.

+ Vigyázunk rátok a vízen, délután és este pedig rendelkezésre állunk, ha bármilyen kérdésetek vagy gondotok van.Részvételi díj nem tartalmazza A szállás és az étkezések költségei.

Szállásdíj

 

Sátrazás kempingben, kb. 7000 Ft/fő/2 éjszaka. (2023-as ár) Vendégszobában is lehet aludni, a szobákat előre le kell foglalni a kemping tulajdonosainál.

 

 

Étkezés

 

Szombat este közösen bográcsos vacsorát főzünk. Az étkezésekhez hozz magaddal evőeszközöket és tányért! Ha egyszer használatos tányért vásárolsz, a papírból gyártottat javasoljuk, hogy ne termeljük zsákszámra a nem lebomló műanyag hulladékot!

A vacsora alapanyagköltsége: 1600 Ft/fő/nap
Fizetési tájékoztató

A jelentkezést akkor tekintjük véglegesnek, ha a foglaló összege átutalásra került. Jelentkezés után egy napon belül felvesszük veled a kapcsolatot a foglaló átutalásának módjáról.

Azoknak a gyerekeknek, akik még nem töltötték be az 5 évet a részvétel ingyenes.
Ha céges számláról szeretnél utalni, kérlek jelezd nekünk ezt előre!

A részvételi díj fennmaradó része a túra helyszínén fizetendő készpénzben.

Szép kártya
Szép kártya

A SZÉP kártyás fizetésre vonatkozó részleteket megtalálod weboldalunkon az Információk menüpont alatt a Részvételi díj befizetése bekezdésben.