Dunakanyar, családi hétvégi vízitúra
Túra hossza: Hétvégi túra
Nehézségi szint: Könnyű vízitúra kezdőknek is
Maximális létszám: 70 fő
Kép

Káprázatos panoráma, úszómedencés kemping, rövid evezős szakaszok, mindez Budapesttől 40 percre. Mi kell még egy könnyű, hétvégi vízitúrához? Kezdőknek, kisgyerekes családoknak is ajánljuk.

Jelentkezz most!
Garancia

Valamennyi túránkra elégedettségi garanciát vállalunk. Ha a túra közben vagy végén úgy érzed, hogy nem azt a szolgáltatást kaptad amit ígértünk, kérlek jelezd nekünk bátran! Mi nem kérünk indoklást, megköszönjük a bizalmadat és visszatérítjük a teljes részvételi díjat.

Jelentkezz most!
Napi menetrend
Kép

Péntek

Délután vagy este gyülekező Dömösön a Danu Kempingben. A tábornyitás este 8-kor lesz, de a nap folyamán bármikor be lehet költözni.  A tábor területén étterem és úszómedence is van.

Szombat

Reggel a kenuzásban újonc csapattagok oktatásával kezdünk, majd autókkal utazunk Esztergomba. A kocsikért a túra végén visszük vissza a sofőröket. Ha tömegközlekedéssel érkezel, a mikrobuszainkkal el tudunk szállítani az indulás helyére.

Néhány perccel a vízre szállás után áthaladunk a Mária Valéria-híd alatt, majd lassan elénk úszik a 100 méter magas Bazilika súlyos épülete.  Pár kilométer után a Garam folyó torkolatát és a Helemba-szigetet láthatjuk. Itt található a Dunakanyar egyetlen gémtelepe. Átlagos vízállásnál, a folyó közepén, egy csodás zátonyon ebédelhetünk. Balról az Ipoly folyó szalad a Dunába, Szob és Zebegény mellett elhaladva pedig a Börzsöny és a Visegrádi hegység panorámáját élvezhetjük. Pilismaróton beevezünk a hajótemető öblébe, néhány perccel később pedig már a jól megérdemelt kávénkat szürcsölhetjük a büfében.  A délutáni órákban érkezünk meg dömösi táborhelyünkre.  (19 km)

Vasárnap

A második túranapon ismét vízre szállunk. Nagymarost és Visegrádot elhagyva a Szentendrei-sziget csúcsához érkezünk. Itt egy keveset gyönyörködünk még a látványban, majd a Szentendrei-Dunán evezünk tovább. Dunabogdányban a szabadstrandon kötünk ki, és költjük el ebédünket. (15 km)

Jelentkezz most!
A programok változtatásának jogát fenntartjuk!
Találkozási pont

Dömös, Duna-part 1.

Szálláslehetőség
Danu Kemping Dömös
2027 Dömös, Dunapart 1.
Jelentkezz most!
Árak
Kép
Részvételi díj 23900 Ft/fő
Törzsutas díj 21500 Ft/fő
14 éves kor betöltéséig 16700 Ft/fő
5 éves kor betöltéséig
Jelentkezz most!
Költségek
Részvételi díj tartalmazza Kenuk, lapátok, mentőmellények bérleti díja, oktatás, túravezetés.
Részvételi díj nem tartalmazza A szállás és az étkezések költségei.
Szállásdíj

Sátrazás kempingben, kb. 6000 Ft/fő/2 éjszaka. (2022-es ár) Vendégszobában is lehet aludni, a szobákat előre le kell foglalni a kempingek tulajdonosainál.

Étkezés

Szombat este a túrázók közösen bográcsos vacsorát főznek. Az étkezésekhez hozz magaddal evőeszközöket és tányért! Ha egyszer használatos tányért vásárolsz, a papírból gyártottat javasoljuk, hogy ne termeljük zsákszámra a nem lebomló műanyag hulladékot!

A vacsora alapanyagköltsége: 1400 Ft/fő/nap
Fizetési tájékoztató

Tájékoztatlak, hogy a jelentkezést akkor tekintjük véglegesnek, ha a foglaló összege átutalásra került. Azoknak a gyerekeknek, akik még nem töltötték be az 5 évet a részvétel ingyenes. A foglaló befizetése banki átutalással történik az alábbi számlaszámra.
Céges számláról sajnos nem tudunk átutalást fogadni, illetve számlát kiállítani.

A részvételi díj fennmaradó része a túra helyszínén fizetendő készpénzben.

Befizetéseket az alábbi számlaszámra várjuk OTP Bank
11773449-60671404
Fodor István
Szép kártya
Szép kártya

A SZÉP kártyás fizetésre vonatkozó részleteket megtalálod weboldalunkon az Információk menüpont alatt a Részvételi díj befizetése bekezdésben.

Jelentkezz most!