Családi vízitúra a Szigetközben - Ásványráró
Túra hossza: 5 napos túra
Nehézségi szint: Könnyű vízitúra kezdőknek is
Maximális létszám: 80 fő
Kép

A Szigetköz ásványrárói ágrendszerét néhány évvel ezelőtt rehabilitálták, ami egyes szakaszokon több méteres vízszintemelkedést jelentett. Korábban, a szárazon lévő területeket lassan visszafoglalta a természet, a medrekben fák, bokrok jelentek meg. A feltöltés után ezeken a szakaszokon az erdők lombkoronája közt evezhetünk, ami tapasztalt túrázóknak sem mindennapi élmény.

Kezdőknek, kisgyerekes családoknak ideális, de gyakorlott túrázóknak is élvezetes.

 

Mind a négy éjszakát egy kényelmes kempingben töltjük, sátorban vagy apartmanban. A táborhelyen étterem, wifi, strandröpi-, és focipálya, pingpongasztalok várnak ránk, sőt, még a sárkányhajózást is ingyen próbálhatod ki. 

 

Kiknek ajánljuk?

Magyarországon egyedüliként a kis-, és nagygyerekes családok, kezdő kenusok túraszervezője vagyunk. Ez a programunk is gyerekbarát, 3 éves kortól vállalható.

Túravezetőink több évtizedes tapasztalattal rendelkeznek az aktív családi programok lebonyolításában, és valamennyien gyakorló apukák is :)

 

Biztonságos?

Teljes biztonság a családoknak! Megfelelő méretű mentőmellényekkel látjuk el a legkisebb sporttársakat is és a túravezetők is mindig kéznél vannak. 

 

Fogod bírni?

Ha egész nap az irodában ülsz, akkor fárasztó lesz. De ha bármilyen aktív fizikai tevékenységet szoktál végezni (gyaloglás, futás, bringázás, torna, jóga, fizikai munka), akkor kellemesen fogsz elfáradni, boldog mosollyal az arcodon búcsúzol el tőlünk a túra végén és ruganyos léptekkel sétálsz a parkolóban lévő autódhoz :)

 

Jó, de mi lesz, ha mégsem jön be neked ez a túrázás dolog?

A szolgáltatás mellé elégedettségi/pénzvisszafizetési garanciát is adunk, erről lejjebb olvashatsz.

Időpontok

Teltház
Teltház
Garancia

Valamennyi túránkra elégedettségi garanciát vállalunk. Ha a túra közben vagy végén úgy érzed, hogy nem azt a szolgáltatást kaptad amit ígértünk, kérlek jelezd nekünk bátran! Mi nem kérünk indoklást, megköszönjük a bizalmadat és visszatérítjük a teljes részvételi díjat.

Napi menetrend
Kép

1. nap

Gyülekező a Part kempingben. (Ásványráró, Kikötő u. 51.) A tábornyitás este 8 órakor lesz, de a kempingbe a nap folyamán bármikor be lehet költözni.

 

2. nap

A hajók kiosztása, oktatás a kezdőknek, az evezés és a kormányzás gyakorlása. Délelőtt egy 3-4 órás körtúrát teszünk a környéken. Túra közben lesz fürdőzés is és megtudhatod, hogy mi az a hallépcső.

 

3. nap

Ha a Szigetközben járunk, nem hagyhatjuk ki a programból a Bodaki Öreg-tavat. Autókkal utazunk a közeli Kisbodakra. Vízreszállás után szűk csatornákon kenuzunk, bedőlt fákat kerülgetve. A környék állatvilága igen gazdag, ha szerencsénk van, akár vaddisznót, szarvast vagy őzeket is láthatunk a parton, de rengeteg vízimadárral, és a hódok nyomaival biztosan találkozni fogunk. Nádfalak között, sűrű erdőben kanyarogva érkezünk meg az Öreg-tóhoz. A tó fura formájú, elpusztult és élő fák, nádszigetek labirintusa. Mintha 1000 évet ugrottunk volna vissza az időben, kicsit megállunk, a fák mintha beszélnének hozzánk, Gyűrűk Ura hangulat, térerő semmi, a Facebook pajtásoknak várniuk kell még néhány órát az élmény megosztására.

 

4. nap

Zegzugos nádasokban evezünk, apró hidak alatt bujkálunk, tömény vadregény az egész nap.

 

5. nap

Túra Ásványráró környékén. A csapat idejétől, erejétől és kedvétől függően választjuk meg az utolsó túra útvonalát. Izgalmas napunk lesz, több zúgón is át fogunk kelni. Hazautazás délután vagy másnap reggel.

A programok változtatásának jogát fenntartjuk!
Találkozási pont

9177 Ásványráró Kikötői utca 51.

Szálláslehetőség
Part Camping Ásványráró
9177 Ásványráró, Kikötői u. 51. Part Camping
info@partcamping.hu
+36 (70) 625 4881
Egyebek

Ha házban szeretnétek aludni és a Part Campingban már nem kaptatok szobát, a legközelebbi szálláslehetőség a Horgásztanya, közvetlenül a kemping mellett.

Árak
Részvételi díj 33900 Ft/fő
Törzsutas díj 30500 Ft/fő
14 éves kor betöltéséig 23700 Ft/fő
5 éves kor betöltéséig 0 Ft/fő
Kép
Költségek
Részvételi díj tartalmazza Gyönyörű, új vagy újszerű állapotú kenuk, lapátok, mentőmellények, túravezetés, szóval maga a vízitúra.

+ Frissen őrölt kávé korlátlan mennyiségben.

+ Csocsó, pingpong, biliárd, foci-, és röpi pálya, minden ingyenes.

+ Az első vízitúrád után minden programunkon törzsvendég kedvezményre vagy jogosult.

+ Ismeretlen, vadregényes helyekre viszünk el Titeket, ahonnan különleges élményekkel gazdagodva térhettek haza.

+ Megtanítunk titeket, felnőtteket és a gyerekeket is arra, hogy hogyan közlekedjetek biztonságban és félelem nélkül a vizeken. Ez a tudás már egész életetekben a tiétek marad és bízunk benne, hogy sok-sok örömet szerez nektek a jövőben.

+ Vigyázunk rátok a vízen, délután és este pedig rendelkezésre állunk, ha bármilyen kérdésetek vagy gondotok van.

Részvételi díj nem tartalmazza
A szállás és az étkezések költségei.

Szállásdíj

Sátrazás kempingben saját sátorban, 3000 Ft/fő/éjszaka, 5 éves kor alatt ingyenes. (2023-as ár)

A táborban 5 személyes apartmanok is vannak, amelyeket a kemping tulajdonosánál foglalhattok le.

A szobák mindig elfogynak, ha nem akarsz lemaradni, foglald le gyorsan!

Figyelem, csendes kemping! Este 11 után már nincs lehetőség zenehallgatásra vagy hangoskodásra.

 

 

Étkezés

Esténként közösen bográcsos vacsorát főzünk.

Az étkezésekhez hozz magaddal evőeszközöket és tányért! Ha egyszer használatos tányért vásárolsz, a papírból gyártottat javasoljuk, hogy ne termeljük zsákszámra a nem lebomló műanyag hulladékot!

A kempingben hűtők, mikrosütő, gáztűzhely, étterem és büfé is van, nem kötelező csatlakozni a bográcsozáshoz, az étteremben reggeli és vacsora is rendelhető.

A faluban több élelmiszerbolt is van.

A vacsora alapanyagköltsége: 1800 Ft/fő/nap
Fizetési tájékoztató

A jelentkezést akkor tekintjük véglegesnek, ha a foglaló összege átutalásra került. Jelentkezés után egy napon belül felvesszük veled a kapcsolatot a foglaló átutalásának módjáról.

Azoknak a gyerekeknek, akik még nem töltötték be az 5 évet a részvétel ingyenes.

Ha céges számláról szeretnél utalni, kérlek jelezd nekünk ezt előre!

A részvételi díj fennmaradó része a túra helyszínén fizetendő készpénzben.

Szép kártya
Szép kártya

A SZÉP kártyás fizetésre vonatkozó részleteket megtalálod weboldalunkon az Információk menüpont alatt a Részvételi díj befizetése bekezdésben.