Családi vízitúra a Szigetközben
Túra hossza: 5 napos túra
Nehézségi szint: Könnyű vízitúra kezdőknek is
Maximális létszám: 80 fő
Kép

A Szigetköz ásványrárói ágrendszerét néhány évvel ezelőtt rehabilitálták, ami egyes szakaszokon több méteres vízszintemelkedést jelentett. Korábban, a szárazon lévő területeket lassan visszafoglalta a természet, a medrekben fák, bokrok jelentek meg. A feltöltés után ezeken a szakaszokon az erdők lombkoronája közt evezhetünk, ami tapasztalt túrázóknak sem mindennapi élmény.

Kezdőknek, kisgyerekes családoknak ideális, de gyakorlott túrázóknak is élvezetes.

 

Mind a négy éjszakát egy kényelmes kempingben töltjük, sátorban vagy apartmanban. A táborhelyen étterem, wifi, strandröpi-, és focipálya, pingpongasztalok várnak ránk, sőt, még a sárkányhajózást is ingyen próbálhatod ki. 

Garancia

Valamennyi túránkra elégedettségi garanciát vállalunk. Ha a túra közben vagy végén úgy érzed, hogy nem azt a szolgáltatást kaptad amit ígértünk, kérlek jelezd nekünk bátran! Mi nem kérünk indoklást, megköszönjük a bizalmadat és visszatérítjük a teljes részvételi díjat.

Jelentkezz most!
Napi menetrend
Kép

1. nap

Gyülekező a Part kempingben. (Ásványráró, Kikötő u. 51.) A tábornyitás este 8 órakor lesz, de a kempingbe a nap folyamán bármikor be lehet költözni.

 

2. nap

A hajók kiosztása, oktatás a kezdőknek, az evezés és a kormányzás gyakorlása. Délelőtt egy 3-4 órás körtúrát teszünk a környéken. Túra közben lesz fürdőzés is és megtudhatod, hogy mi az a hallépcső.

 

3. nap

Ha a Szigetközben járunk, nem hagyhatjuk ki a programból a Bodaki Öreg-tavat. Autókkal utazunk a közeli Kisbodakra. Vízreszállás után szűk csatornákon kenuzunk, bedőlt fákat kerülgetve. A környék állatvilága igen gazdag, ha szerencsénk van, akár vaddisznót, szarvast vagy őzeket is láthatunk a parton, de rengeteg vízimadárral, és a hódok nyomaival biztosan találkozni fogunk. Nádfalak között, sűrű erdőben kanyarogva érkezünk meg az Öreg-tóhoz. A tó fura formájú, elpusztult és élő fák, nádszigetek labirintusa. Mintha 1000 évet ugrottunk volna vissza az időben, kicsit megállunk, a fák mintha beszélnének hozzánk, Gyűrűk Ura hangulat, térerő semmi, a Facebook pajtásoknak várniuk kell még néhány órát az élmény megosztására.

 

4. nap

Zegzugos nádasokban evezünk, apró hidak alatt bujkálunk, tömény vadregény az egész nap.

 

5. nap

Túra Ásványráró környékén. A csapat idejétől, erejétől és kedvétől függően választjuk meg az utolsó túra útvonalát. Izgalmas napunk lesz, több zúgón is át fogunk kelni. Hazautazás délután vagy másnap reggel.

Jelentkezz most!
A programok változtatásának jogát fenntartjuk!
Találkozási pont

9177 Ásványráró Kikötői utca 51.

Szálláslehetőség
Part Camping Ásványráró
9177 Ásványráró, Kikötői u. 51. Part Camping
info@partcamping.hu
+36 (70) 625 4881
Egyebek

Ha házban szeretnétek aludni és a Part Campingban már nem kaptatok szobát, a legközelebbi szálláslehetőség a Horgásztanya, közvetlenül a kemping mellett.

Jelentkezz most!
Árak
Kép
Részvételi díj 30900 Ft/fő
Törzsutas díj 27200 Ft/fő
14 éves kor betöltéséig 21600 Ft/fő
5 éves kor betöltéséig 0 Ft/fő
Jelentkezz most!
Költségek
Részvételi díj tartalmazza Kenuk, lapátok, mentőmellények bérleti díja, oktatás, túravezetés.
Részvételi díj nem tartalmazza A szállás és az étkezések költségei.
Szállásdíj

Sátrazás kempingben saját sátorban, 2500 Ft/fő/éjszaka, 5 éves kor alatt ingyenes. (2022-es ár)

A táborban 5 személyes apartmanok is vannak, amelyeket a kemping tulajdonosánál foglalhattok le.

Étkezés

A kempingben étterem, büfé és vendégkonyha áll rendelkezésünkre. A Part Camping éttermében reggeli és vacsora rendelhető, ezért ezen a túrán nem lesz közös bográcsozás. A faluban több élelmiszerbolt és étterem is van.

A vacsora alapanyagköltsége: 0 Ft/fő/nap
Fizetési tájékoztató

Tájékoztatlak, hogy a jelentkezést akkor tekintjük véglegesnek, ha a foglaló összege átutalásra került. Azoknak a gyerekeknek, akik még nem töltötték be az 5 évet a részvétel ingyenes. A foglaló befizetése banki átutalással történik az alábbi számlaszámra.
Céges számláról sajnos nem tudunk átutalást fogadni, illetve számlát kiállítani.

A részvételi díj fennmaradó része a túra helyszínén fizetendő készpénzben.

Befizetéseket az alábbi számlaszámra várjuk OTP Bank
11773449-60671404
Fodor István
Szép kártya
Szép kártya

A SZÉP kártyás fizetésre vonatkozó részleteket megtalálod weboldalunkon az Információk menüpont alatt a Részvételi díj befizetése bekezdésben.

Jelentkezz most!