Családi vízitúra a Bodrogon extrákkal
Túra hossza: 5 napos túra
Nehézségi szint: Könnyű vízitúra kezdőknek is
Maximális létszám: 100 fő
Kép

Előfoglalási kedvezmény február 11-ig!

 

Sajnos mi sem tudjuk elkerülni, hogy megemeljük az árainkat, de most még tavalyi áron foglalhatod le a túrát.

Február 12-től minden tavaszi-nyári túránk ára kb. 10%-kal emelkedik.

 

Sőt, megfejeljük az ajánlatot. Ha előfoglalási határidői jelentkezel és átutalod a foglalót, egy üveg Tokaji Aszút is kapsz ajándékba!

 

 

A Bodrog barátságos, lassú sodrású folyó, kezdőknek, gyerekeknek is ajánljuk. A túra során igyekszünk megmutatni nektek a Bodrogzug és a Tokaj-Hegyalja történelmi borvidék egyedi szépségét.

 

Az országnak ebben a csendes zugában minden van, ami szem-szájnak ingere. A látnivalók listája nem merül ki a híres pincékkel. A régióban található az ország leghosszabb nyári bobpályája, és a legmagasabb mászófala. A közelmúltban készült el az „átcsúszó”, a több, mint egy kilométer hosszú drótkötélpálya, amelyen 150 méterrel a föld felett száguldhatunk.

 

Sétálhatunk a Sárospataki várban, lábat lógatunk a Megyer-hegyi Tengerszem 70 méter magas sziklafaláról, a Bodrog szlovák oldalán megkóstoljuk a népszerű "vágott" csapolt sört, megnézzük a közelmúltban felújított Rákóczi-kastélyt és ...nem bánom, bort is fogunk inni :) Mind a négy éjszakát egy barátságos kempingben töltjük. A táborhelyen vendégszobák, teljesen felszerelt konyha, strandröpipálya, pingpongasztal várnak ránk.

 

Nyárra elkészül egy fantasztikus új látványosság, a 700 (!) méter hosszú függőhíd, ezt biztosan nem hagyjuk ki mi sem! :)

Jelentkezz most!
Garancia

Valamennyi túránkra elégedettségi garanciát vállalunk. Ha a túra közben vagy végén úgy érzed, hogy nem azt a szolgáltatást kaptad amit ígértünk, kérlek jelezd nekünk bátran! Mi nem kérünk indoklást, megköszönjük a bizalmadat és visszatérítjük a teljes részvételi díjat.

Jelentkezz most!
Napi menetrend
Kép

1. nap

Délután gyülekező Felsőbereckiben a Bodrog Kempingben. (Töltésalja u. 2.) A tábornyitás este 8 órakor lesz, de a kempingbe a nap folyamán bármikor be lehet költözni.

 

2. nap

A hajók kiosztása, az evezés és a kormányzás gyakorlása után, felfelé indulunk a folyón. Pánikra semmi ok, a sodrás alig érezhető. A szlovák határon átkelve, néhány kilométer után megérkezünk Borsi faluba, ahol a Rákóczi-várkastélyt látogathatjuk meg. A kulturális programot a kocsmában folytatjuk. Megkóstoljuk a magyar kocsmáros által csapolt szlovák, vágott sört. (Egy korsóba csapolják a barna és a világos sört, amelyek nem keverednek össze.)

 

3. nap

Kenuzás a Bodrogon Sárospatakra. (11 km) A 2-3 órás vízitúra után felfrissítjük magunkat a folyóban vagy a büfében, majd átsétálunk a Sárospataki várba. 

 

4. nap

Autókkal utazunk a Megyer-hegyi tengerszemhez. Itt még egy félórás hegymászás vár ránk, de garantáltan megéri a fáradtságot. A tengerszem a közelmúltban elnyerte az ország legszebb természeti csodájának járó címet. A tó vize 6,5 méter mély, a körülötte tornyosuló sziklafalak 70 méter magasak.

A túra után lehetőség van tokaji borokat kóstolni és vásárolni. Ha még maradt erőnk, meglátogathatjuk a közelben fekvő Zemplén Kalandparkot. Autókkal utazunk Sátoraljaújhelyre, a hegycsúcson lévő kilátóba libegővel jutunk fel. Mindenki bátorsága és vérmérséklete szerint választhat a különböző nehézségű kötélpályák, mászófalak közül, vagy egyszerűen csak gyönyörködhet a panorámában.

Erre a napra nem terveztünk kenuzást, de ha fanatikus vagy, akkor még belefér egy rövid evezés Felsőberecki környékén.

 

5. nap

Evezés a Bodrogon Sárazsadányba (10 km), majd hazautazás.

Jelentkezz most!
A programok változtatásának jogát fenntartjuk!
Találkozási pont

3985 Felsőberecki, Töltésalja utca 2.

Szálláslehetőség
Bodrog Turistaház és Kemping
3985 Felsőberecki, Töltésalja u. 2.
bodrog.turistahaz@gmail.com
+36 (30) 501 2238
Egyebek

A Szlovákiába történő átevezéshez nem szükséges útlevél.

Jelentkezz most!
Árak
Kép
Részvételi díj 33900 Ft/fő
Törzsutas díj 30500 Ft/fő
14 éves kor betöltéséig 23700 Ft/fő
5 éves kor betöltéséig 0 Ft/fő
Jelentkezz most!
Költségek
Részvételi díj tartalmazza Kenuk, lapátok, mentőmellények bérleti díja, oktatás, túravezetés.

+ Frissen őrölt kávé korlátlan mennyiségben.
+ Pingpong, foci-, és röpi pálya, minden ingyenes.
+ A tábor időtartama alatt a kemping csak a miénk, a kisebb gyerekeket is bátran el lehet engedni csatangolni, játszani.
+ Az első vízitúrád után minden programunkon törzsvendég kedvezményre vagy jogosult.
+ Ismeretlen, vadregényes helyekre viszünk el Titeket, ahonnan különleges élményekkel gazdagodva térhettek haza.
+ Megtanítunk titeket, felnőtteket és a gyerekeket is arra, hogy hogyan közlekedjetek biztonságban és félelem nélkül a vizeken. Ez a tudás már egész életetekben a tiétek marad és bízunk benne, hogy sok-sok örömet szerez nektek a jövőben.
+ Vigyázunk rátok a vízen, délután és este pedig rendelkezésre állunk, ha bármilyen kérdésetek vagy gondotok van.
Részvételi díj nem tartalmazza A szállás és az étkezések költségei.
Szállásdíj

Sátrazás kempingben, saját sátorban 3500Ft/fő/éjszaka. Mind a négy éjszakát Felsőbereckiben töltjük. A táborban vendégházak, szobák is vannak, 5000 Ft/fő/nap áron.

 

Ha szeretnétek igénybe venni, a kemping tulajdonosánál lehet foglalni. 

A szobák mindig elfogynak, ha nem akarsz lemaradni, foglald le gyorsan!

Figyelem, csendes kemping! Este 11 után már nincs lehetőség zenehallgatásra vagy hangoskodásra.

Étkezés

Esténként közösen bográcsos vacsorát főzünk, a többi étkezés önellátó. Az étkezésekhez hozz magaddal evőeszközöket és tányért! Ha egyszer használatos tányért vásárolsz, a papírból gyártottat javasoljuk, hogy ne termeljük zsákszámra a nem lebomló műanyag hulladékot! A felsőberecki kempingben jól felszerelt konyha van, hűtők, mikrosütő, gáztűzhely is rendelkezésre állnak.

A vacsora alapanyagköltsége: 1600 Ft/fő/nap
Fizetési tájékoztató

A jelentkezést akkor tekintjük véglegesnek, ha a foglaló összege átutalásra került.
Jelentkezés után egy napon belül felvesszük veled a kapcsolatot a foglaló átutalásának módjáról.

Azoknak a gyerekeknek, akik még nem töltötték be az 5 évet a részvétel ingyenes.

Ha céges számláról szeretnél utalni, kérlek jelezd nekünk ezt előre!

A részvételi díj fennmaradó része a túra helyszínén fizetendő készpénzben.

Szép kártya
Szép kártya

A SZÉP kártyás fizetésre vonatkozó részleteket megtalálod weboldalunkon az Információk menüpont alatt a Részvételi díj befizetése bekezdésben.

Jelentkezz most!