Családi hétvége a Szigetközben
Túra hossza: Hétvégi túra
Nehézségi szint: Könnyű vízitúra kezdőknek is
Maximális létszám: 80 fő
Kép

A Szigetköz ásványrárói ágrendszerét néhány évvel ezelőtt rehabilitálták, ami egyes szakaszokon több méteres vízszintemelkedést jelentett. Korábban, a szárazon lévő területeket lassan visszafoglalta a természet, a medrekben fák, bokrok jelentek meg. A feltöltés után ezeken a szakaszokon az erdők lombkoronája közt evezhetünk, ami tapasztalt túrázóknak sem mindennapi élmény. Kezdőknek, kisgyerekes családoknak ideális, de gyakorlott túrázóknak is élvezetes.

 

Mindkét éjszakát egy kényelmes kempingben töltjük, sátorban vagy apartmanban. A táborhelyen étterem, wifi, strandröpi-, és focipálya, pingpongasztalok várnak ránk, sőt, még a sárkányhajózást is ingyen próbálhatod ki. Ez az egyik legnépszerűbb túránk, 2021-ben már tavasszal elfogyott minden helyünk.

Garancia

Valamennyi túránkra elégedettségi garanciát vállalunk. Ha a túra közben vagy végén úgy érzed, hogy nem azt a szolgáltatást kaptad amit ígértünk, kérlek jelezd nekünk bátran! Mi nem kérünk indoklást, megköszönjük a bizalmadat és visszatérítjük a teljes részvételi díjat.

Jelentkezz most!
Napi menetrend
Kép

Gyülekező a Part kempingben. (Ásványráró, Kikötő u. 51.) péntek délután vagy szombat reggel.

 

A tábornyitás péntek este 8 órakor lesz, de a kempingbe napközben is be lehet költözni. Ha szombat reggel érkeztek, a regisztráció 9.30 és 10 óra között lesz. Mint minden túránkon, itt is egy rövid oktatással és gyakorlással kezdünk.

 

Vízre szállás után szűk csatornákon kenuzunk, bedőlt fákat kerülgetve. A környék állatvilága igen gazdag, ha szerencsénk van, akár vaddisznót, szarvast vagy őzeket is láthatunk a parton, de rengeteg vízimadárral, és a hódok nyomaival biztosan találkozni fogunk. A csapat erejétől és kedvétől függően választjuk meg az túrák útvonalát. Ha a vízállás megengedi, útba ejtünk egy madárfigyelő tornyot is. Hazautazás vasárnap délután vagy hétfő reggel.

Jelentkezz most!
A programok változtatásának jogát fenntartjuk!
Találkozási pont

9177 Ásványráró Kikötői utca 51.

Szálláslehetőség
Part Camping Ásványráró
9177 Ásványráró, Kikötői u. 51. Part Camping
info@partcamping.hu
+36 (70) 625 4881
Egyebek

Ásványráró Budapesttől kb. másfél óra kocsival, majdnem végig autópályán lehet utazni.

 

Ha házban szeretnétek aludni és a Part Campingban már nem kaptatok szobát, a legközelebbi szálláslehetőség a Horgásztanya, közvetlenül a kemping mellett.

Jelentkezz most!
Árak
Kép
Részvételi díj 16200 Ft/fő
Törzsutas díj 14600 Ft/fő
14 éves kor betöltéséig 11300 Ft/fő
5 éves kor betöltéséig 0 Ft/fő
Jelentkezz most!
Költségek
Részvételi díj tartalmazza Kenuk, lapátok, mentőmellények bérleti díja, oktatás, túravezetés.
Részvételi díj nem tartalmazza A szállás és az étkezések költségei.
Szállásdíj

Sátrazás kempingben saját sátorban, 2500 Ft/fő/éjszaka, 5 éves kor alatt ingyenes. (2022-es ár)

A táborban 5 személyes apartmanok is vannak, amelyeket a kemping tulajdonosánál foglalhattok le.

Étkezés

A kempingben étterem, büfé és vendégkonyha áll rendelkezésünkre. A Part Camping éttermében reggeli és vacsora rendelhető, ezért ezen a túrán nem lesz közös bográcsozás. A faluban több élelmiszerbolt is van.

A vacsora alapanyagköltsége: 0 Ft/fő/nap
Fizetési tájékoztató

Tájékoztatlak, hogy a jelentkezést akkor tekintjük véglegesnek, ha a foglaló összege átutalásra került. Azoknak a gyerekeknek, akik még nem töltötték be az 5 évet a részvétel ingyenes. A foglaló befizetése banki átutalással történik az alábbi számlaszámra.
Céges számláról sajnos nem tudunk átutalást fogadni, illetve számlát kiállítani.

A részvételi díj fennmaradó része a túra helyszínén fizetendő készpénzben.

Befizetéseket az alábbi számlaszámra várjuk OTP Bank
11773449-60671404
Fodor István
Szép kártya
Szép kártya

A SZÉP kártyás fizetésre vonatkozó részleteket megtalálod weboldalunkon az Információk menüpont alatt a Részvételi díj befizetése bekezdésben.

Jelentkezz most!