fbpx Rólunk írták | Fodor Vízitúrák

Rólunk írták

Rúzsa Magdi, díva

Rúzsa Magdi, díva - Fodorsport

Fantasztikus élmény volt. Feltölti a lelket teljesen ez a szép utazás az Öreg-Túron. Az ember ilyenkor egy kicsit meditál, lecsillapodik a nagy pörgés után és rádöbben, hogy megállt a világ, csak a szitakötők zaja és színe számít. Igazi megnyugvás. 
Köszönöm-köszönöm-köszönöm Fodorsport!

Czakó Dóra

Czakó Dóra - Fodorsport

Ha életedben csak egy túrára akarsz elmenni, akkor az Fodor vízitúra legyen! A legjobb túravezetők, a legszebb helyek, ingyen kávé, ingyen sör! Profi szervezés és max pontos kedvesség. Nagyon köszönjük!

Kozák László

Kozák László - Fodorsport

Tökéletes szervezés, amely minden alkalommal jobb és jobb. És még egy paradoxon: A szervezők úgy hagynak békében/kikapcsolódni, hogy közben nagyon figyelnek rád.

Bíró Kati

Bíró Kati - Fodorsport

Köszönjük az átélt csodákat. Elraktározzuk nyárig az élményeket, amiket Tőled és lelkes csapatodtól kaptunk. Már böngésszük a fodorsport oldalt, újra vízre szállnánk veletek. Addig is szeretettel kívánunk még sok vidám, boldog lapátolást!

Segesdi Edina

Segesdi Edina - Fodorsport

Köszönjük szépen a túrát! Szuper tuti jól éreztük magunkat! A gyerekek oda voltak, nehezen indultunk haza. Köszönjük szépen a  rugalmasságotokat, kedvességeteket és az utolsó nap szervezését! Hálásak vagyunk érte nagyon!