fbpx Általános információk | Fodor Vízitúrák

Általános információk

Kik vehetnek részt?

Kik vehetnek részt? - Fodorsport

Mindenki, aki egészséges, és nincs eszméletvesztéssel járó betegsége. Semmilyen előképzettség, evezni tudás nem szükséges.

A túrákat mindig oktatással és gyakorlással kezdjük. A vízitúrákon, aki nem tud biztonságosan úszni, annak vállalnia kell a mentőmellény viselését. 18 éves kor alatt a részvételhez szülői engedély szükséges.

Mit tartalmaz?

Mit tartalmaz? - Fodorsport

Az túráknál feltüntetett részvételi díj tartalmazza a kenuk, a lapátok és a mentőmellények bérleti díját is, de a mellényért 1000 Ft kauciót kell fizetni, amit a mellény leadásakor visszafizetünk. Az ár szintén tartalmazza az oktatást és a túravezetést is.

A részvételi díj nem tartalmazza a szállás és az étkezések költségeit, valamint az autók parkolási díját a kempingben. Plusz költség lehet a Hévíz-patak és a Bodrog-ártér túrákon a Nemzeti Park belépődíj.

 

Étkezés a túrákon

Étkezés a túrákon - Fodorsport

Esténként a túrázók közösen bográcsos vacsorát főznek. A többi étkezés önállóan történik, de minden táborhelyünk közelében vannak boltok, büfék, esetenként éttermek is.

A vacsora alapanyagköltsége kb. 800 Ft /nap/fő.

A szatmárcsekei bázisú vízitúrákon a kempingben jól felszerelt konyha van, tányérok, evőeszközök, hűtők, mikrosütő, gáztűzhely is rendelkezésre állnak.

Utazásról

Utazásról - Fodorsport

Az utazás önállóan történik. Minden túránál elhelyeztünk egy térképet a gyülekező helyéről.

 

Szállásról

Szállásról - Fodorsport

A szálláslehetőségeket és az árakat minden túránál tájékoztató jelleggel feltüntettük.

A vendégházakat vagy a szobákat a legtöbb helyen előre le kell foglalni, a helyfoglalás önállóan történik. A sátorhelyeket nem kell előre lefoglalni, sátorról, hálózsákról önállóan kell gondoskodnod.

Jelentkezés a túrákra

Jelentkezés a túrákra - Fodorsport

Kérjük részvételi szándékodat az adott túra jelentkezési határidejéig jelezd! Ha a határidőig nincs teltház, a később jelentkezőknek is tudunk helyet biztosítani.  A jelentkezési határidőt nem minden esetben tudjuk tartani, általában hamarabb elfogynak a szabad helyek, de minden túránál feltüntetjük, ha fogyóban van a kapacitásunk.

  1. Válaszd ki a Neked megfelelő túrát!
  2. Olvasd el az Általános Információk és a Gyakori Kérdések menüt is, hasznos lehet!
  3. A túra leírásánál töltsd ki a jelentkezési lapot! Ha többen jöttök együtt, csak egy kapcsolattartónak kell jelentkeznie.
  4. A jelentkezés elküldése után a képernyőn megjelenik egy "Sikeres jelentkezés" üzenet, valamint azonnal kapsz egy automatikus visszaigazolást arra az e-mail címre, amit megadtál. Ha egy percen belül nem kapsz választ, akkor nem jól írtad be az e-mail címedet, vagy hiányosan töltötted ki az űrlapot. Ebben az esetben töltsd ki újra :)
  5. Ha megérkezik hozzánk az előleg, azt is visszajelezzük.
  6. Ha itt az idő, pakold be a cuccaidat és indulás!

Foglaló befizetése

Foglaló befizetése - Fodorsport

A túrára történő jelentkezéskor kérjük a foglaló átutalását is. A foglaló összege az egynapos és a hétvégi túráknál 3000 Ft/fő, (a Hévíz-patak túrákon plusz 1000 Ft/fő Nemzeti Park belépő), 4-5 napos túráknál 5000 Ft/fő. A részvételi díj fennmaradó része és az esetleges további költségek a helyszínen fizetendők.

Számlaszámunk: OTP Bank - 11773449-60671404 Fodor István 

Lemondási feltételek

 

  • A túra előtt 30 nappal vagy korábban történő lemondás esetén, a foglaló teljes összegét visszafizetjük.
  • 30 napon belüli lemondás esetén, nem tudjuk visszafizetni a foglalót.
  • 30 napon belüli lemondás esetén a jelentkező küldhet más személyt maga helyett a túrára, de a befizetett foglalót, nem tudjuk másik túrára beszámítani.