fbpx Viszlát Partyvízitúra! | Fodor Vízitúrák

Viszlát Partyvízitúra!

Viszlát Partyvízitúra! - Fodorsport

Kedves partyvízitúra törzsvendégek! A téma közepébe vágva, ennyi volt, befejeztük. 10 év, 10 túra veletek, összesen több mint ezer résztvevő, köszönöm mindenkinek. Nyilván indokolnom is kellene, hogy mért hoztuk, hoztam meg ezt a döntést. Dióhéjban annyi az egész, hogy nem tudom vállalni a felelősséget a részvevőkért.

Néhány évig hibátlanul működött a rendszer, este remek bulik voltak, koncertek, karaoke, napközben viszont képes volt a csapat lehozni a túrát összességében szerény alkoholfogyasztással. Barátságok, kapcsolatok születtek, több esküvőre is hivatalos voltam, ahol a házasság egy partyvízitúrás ismeretség eredménye volt. Csodás élmény volt az is, mikor Kitti és Zsolti, akik szintén a partyn ismerkedtek meg, néhány évvel később a kisbabájukat is elhozták egy családi vízitúrára.

Sajnos az utóbbi években teljes mértékben kicsúszott a kezemből a folyamat irányítása. Igen, tudom sok-sok vízitúrás csoportnak máshol is normálisnak számít, hogy néhány sörfelessel indul a nap és ládával pakolják a röviditalt a kenuba, de nálam/nálunk ez így nem működhet. Tisztelem és szeretem a folyót, és mikor azt láttam, hogy részeg fickók tele torokból ordítják a NÉ-ZÉ-SÉT-MEGA-JÁ-RÁ-SÁT!!, akkor sötét gondolataim támadtak :)

Szóval maradok inkább a családi vízitúráknál. Szeretettel várlak titeket is!

Értelemszerűen csak akkor….na, ezt hadd ne magyarázzam el :)