fbpx Nyári vízitúrák | Fodor Vízitúrák

Nyári vízitúrák

Nyári vízitúrák - Fodorsport

Kedves Sporttársak, Bareszok!

A jelenlegi szabályozás szerint (2021. május) semmi akadálya nincs annak, hogy a meghirdetett nyári túráinkat megtartsuk. Eddig minden jelentkezőt kértünk, hogy ne utalja át a részvételi díjat, most viszont már nyugodtan megtehetitek.

Először is nézzük a most aktuális járványügyi szabályokat:

1. A csoportos vízitúrák zöld utat kaptak.

2. A részvételhez nem szükséges védettségi igazolás.

3. A távolságtartással kapcsolatos szabályokat még be kell tartanunk, miszerint egy hajóban csak egy háztartásban élők ülhetnek VAGY tartani kell a másfél méter távolságot a kenuban. Ez azt jelenti, hogy nem együtt élők is evezhetnek együtt, egy hajóban két vagy 3 fő.

4. Szállást csak védettségi igazolással rendelkező személy foglalhat, a felügyelete alatt lévő kiskorúnak nem kell igazolás.

Hangsúlyozom, hogy ez a jelenlegi szabályozás, reményeink szerint nyáron már nem lesz szükség védettségi igazolványra a szállásfoglaláshoz sem.

 

Mi a teendőd most?

- Ha már átutaltad a részvételi díjat és nem változott a csapatod létszáma, akkor nincs további teendőd.

- Ha a napokban utalod a díjat, akkor szintén nincs további teendőd. Jelentkezéskor kaptál egy visszaigazoló mailt, az tartalmazza többek közt a részvételi díj összegét is. (írj nekünk, ha nem találod a visszaigazoló levelünket, elküldjük újra)

- Ha regisztráltál valamelyik túrára, de mégsem fogsz részt venni vagy bármilyen okból csak később tudod átutalni a részvételi díjat, kérjük, jelezd nekünk!

Nagyon fontos számunkra a visszajelzésed, mert a legtöbb túránk tele van és a várólistákon lévő sporttársainkat sem szeretnénk bizonytalanságban tartani!

 

Az utóbbi évektől eltérően idén nem foglalót kérünk, hanem a teljes részvételi díj átutalását. Ezzel egyrészt sok időt takarítunk meg a túra helyszínére érkezéskor nektek és magunknak is, másrészt készpénzelés nélkül a távolságtartási szabályokat is jobban tudjuk tartani. (reméljük a nyáron erre már nem lesz szükség)

Ha időközben ránk törne a negyedik hullám és letiltanák a csoportos vízitúrákat, természetesen részvételi díjat visszafizetjük.

A lemondási feltételeket megtaláljátok a www.fodorsport.hu oldalon az Általános Információk menü alatt.

Köszönjük az együttműködéseteket! Ezerrel készülünk a nyárra, nagy örömmel, szeretettel várunk Titeket!

Üdv:

Fodor István és a Fodorsport csapata