fbpx Covid után... | Fodor Vízitúrák

Covid után...

Covid után... - Fodorsport

Kedves Anyukák, apukák, sporttársak!

Mi lesz a covid után? Orákulum ugyan nem vagyok, de az első hullám utáni eseményekre azért emlékszem. Mindenki baromira unta már a bezártságot és őszintén vágyott egy jó kis családi kalandra a szabadban. Külföldre nehézkes volt utazni, ezért nyáron a belföldi szálláshelyek és persze a vízitúrák csurig tele voltak. A mi nyári túráink szintén teltházasak voltak egytől egyig, sajnos sok-sok család hiába iratkozott fel a várólistára is. 

Pillanatnyilag senki nem tudja mit hoz a közeli jövő, de úgy gondolom, hogy legkésőbb februárban kenuba szállhatunk Hévízen, a meleg vízű, gőzölgő, tündérrózsákkal borított patakon. Ha te is szívesen kimozdulnál a családoddal, barátaiddal, most érdemes lefoglalnod a helyed! Februárban és márciusban tizenegy időpontot hirdettünk egynapos túrákra, ebből kettőn már teltház van...

Foglalj most amíg még van hely, előlegfizetés nélkül! 

Legjobb egészséget és kitartást kívánunk nektek a bezártsághoz, hamarosan szabadulunk :)

Frissítés: Sajnos tovább tart a bezártság a tervezettnél, ezért pillanatnyilag felfüggesztettük a jelentkezést a Hévíz-patak túrákra. A februári időpontok már tele vannak, ha szívesen eveznél velünk márciusban, akkor írj nekünk egy "Hévíz-patak márciusban" tárgyú mailt, és értesítünk, ha aktuális lesz a túrák megszervezése.